Mielenvireys ry

Valon juhla Iin Suvantolan Lähde! puistossa

Kuva 1

Valon juhla Iin Suvantolan Lähde! puistossa

Aika: Torstai 21.11.2019 klo 16.00- 19.30
Hinta: 5€, sisältää kuljetuksen ja ohjelman
Kokoontuminen Linja-auto asemalle klo 15.45 ja Ouluun palaamme noin klo 19.30. Mielenvireyden työntekijät ovat mukana tilaisuudessa. Ilmoittautumiset ja maksut Mielenvireyteen 19.11.2019 mennessä.

Lähde! Taiteesta voimaa arkeen –hankkeen järjestämä Valonjuhla kutsuu mukaan juhlistamaan vuoden pimeimpään aikaan ainutlaatuista Lähde! hyvinvointipuistoa Iin Suvantolan rantaan. Juhlan aluksi syttyvät adventin valot puiston joulukuuseen, joka on istutettu viime keväänä Iin terveyskeskuksen lähettyville. Juhlatunnelmaan houkuttelee glögi- ja piparitarjoilu.

Taidekeskus KulttuuriKauppilan sosiaalisen taiteen residenssissä parhaillaan työskentelevät kuvataiteilijat Defne Tesal ja Murat Yildiz osallistuvat Valonjuhlaan tuoden mukanaan Tulevaisuuden Dream News -uutislehtiä. Unelmia ja toiveita on kerätty Iin Myötätuulen asiakkailta, Iipajan väeltä ja Mielenterveys ry:n Tolppa-hankkeen osallistujilta.

Valonjuhlassa on hyvä tilaisuus tutustua Lähde! puistoon ja sen hienoihin yksityiskohtiin. Siellä voi nähdä upeita jättihimmeleitä ja pisarakeramiikkaa. Aivan uusiakin teoksia tullaan julkistamaan juhlassa. Valoon liittyvää yllätysohjelmaa on luvassa.

Lue lisää: Lähde! Taiteesta voimaa arkeen –hankkeesta www.lahdetaide.fi

© 2018 Mielenvireys ry | Rekisteriseloste
Toteutus: Mainostoimisto Idealabra